Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Aggondnom kéne hogy eltűnt 3...

Lilkooo kérdése:

Aggondnom kéne hogy eltűnt 3 napja a kan macskám?

Figyelt kérdés

Perzsa kan macskám van yoda a neve és ugye mostnaában elég jó idő van ahhoz képést hogy ősz van és eltűnt és ezért aggodom mert mi nem városban hanem faluban lakunk és a falu végén ahol mostvan kukorica aratás meg minden és arra gondolok h lehet hogy elkpata egy ilyen gép vagy róka vagy esetleg becsukták valahova vagy csak udvarolgat

megjegyszés a macskám 4 éves

2014. okt. 12. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az én kandúrom 2 hétig és egyszer csak ott ül az ajtóban:) :o
2014. nov. 1. 22:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én cicámról is ezt hallottam hogy elütötték. Ez volt akkor amikor nagycsoportos voltam... Elköltöztünk stb. Amikor nemsokára mentem harmadikba azt hallottam ott lakik a szomszédban;))
2014. nov. 1. 22:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Lehet hogy a cicád ott lakik valahol a közelben és nagyon boldog csak Te nem találod
2014. nov. 1. 22:10
 14/14 anonim ***** válasza:
A cicák félnek az ilyen hangos gépektől.
2014. nov. 1. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!