Szoktatok beszélni a macskához, beszélgetni vele?
Akkor is, ha nincs ott rajtatok kívül senki.
Szerintem jó dolog, hogy ne csak azt mondd neki, hogy cic, sicc.
nekem ugyan kutyáim vannak, de szeretek velük beszélgetni, és hihetetlenül sokat megértenek.
Kedves légpuskás, igazán szeretetre méltó ember vagy.
Ne bántsátok, csak poénkodik!
Igen szoktam, a régi macskában következetesen magáztam, mert nagy úrnak képzelte magát. A jelenlegivel is folytatok párbeszédeket. Párbeszéd, mert "Cica, hogy vagy?" "Nyjee"
Hát a barom válasz(ok)ra nem igazán vagyok kiváncsi.
Én is beszélgetek vele. Új cica és szokatlan, hogy pár év után ismét van cicám, akihez szólhatok.
Igen..:) És válaszol is a maga kis nyelvén.Elmondom pl: neki a problémáimat és figyeli a szemem megsem moccan semmire..:) Úgy imádom..:) Megszoktam tőlle kérdezni,hogy hogy v an erre van mikor nyávog egyet vagy odadörgölődzik hozzám.Megkérdezem ki kér finom hamit?Erre kiskölyök macskaszemekkel nézrám és kunyizik.^^ Jajj de imádom a kis dögömet(L)
6 hónapos múlt
A régi macskám az ha kérdeztem tőle valamit, mindig visszamekegett, így csinált: mek.
Azzal sokat beszéltem, meg mások is röhögtek rajta.
A mostani az hülye, annak bármit mondok nem válaszol, úgyhogy vele már nem is beszélgetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!