Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért hányhat a macskám?

Miért hányhat a macskám?

Figyelt kérdés
A macskám ma 2x is hányt. Szobamacska,szóval egyáltalán nem mehet ki. Mi arra gyanakszunk hogy túl sokat evett vagy talált valamit a földön,ágyaladt. Szerintetek mit csináljak? Mi okozhatja? Kell e aggódnom? A válaszokat elõre is köszönöm

2014. szept. 28. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Szőrcsomó.
2014. szept. 28. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Szőrcsomó, rossz minőségű táp, konzervek, tasakos eledelek miatti tápanyaghiány, kevés vízhez jut, vagy komolyabb betegség. Orvoshoz fordulni, ha továbbra is fentáll!
2014. szept. 28. 17:55
 3/6 Elektromann válasza:
Az én macskám (mikor még élt), akkor hányt, ha túl sokat evett, ez főleg ilyenkor fordul elő, mikor a téli időszakra készült. Az előttem szólóval értek egyet annyiban, hogy érdemes elvinni orvoshoz, az mond a legbiztosabbat.
2014. szept. 28. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:
az enyém a gagyi tápoktol hányt. helyben max whiskast, meg félixet lehetett csak venni igy ha hirtelen nem volt kaja és lusta voltam elmenni normálisért, azt ki is hányták. dehát köztudott hogy ennél csak a saját márkások rosszabak. mit adsz enni? milyet hányt? emésztettet, vagy egészben behabzsolt kaját? (mert akkor a habzsolástol van)
2014. szept. 28. 18:18
 5/6 A kérdező kommentje:
először emésztettet aztán a kis hülye ment még kajáért.. azt meg emésztetlenül hányta ki... royal canin-t kap már egy jó ideje. én is arra gyanakszom h túl ette magát.. köszönöm a válaszokat :)
2014. szept. 30. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:
összetevők alapján a royal sem egy minőség, ott a márkát fizeted nem az összetételt...
2014. okt. 11. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!