A macskám körülbelül 2 hete furán viselkedik. Naponta kb.20 órát alszik, és a hasa is nagyon megnőtt, viszont nem hisszük, hogy meghízott volna hisz alig eszik valamit. Jelenleg nem tudjuk állatorvoshoz vinni?
Simán lehet nedves FIP is.
Én megértem, hogy nem tudjátok állatorvoshoz vinni, de ebben az esetben segíteni sem tudtok rajta, szóval végülis tökmindegy, hogy mi baja van, mert vagy meggyógyul magától, vagy nem.
Nem kell rám úgy gondolni mint valami ördög cicautálóra aki hagyja szenvedni a macskát és nem viszi dokihoz. Csak megpróbáltam valami nem dokifüggő megoldást találni.
Köszönöm a választ nektek de ha lehet valami házi tippet is adhatnátok,hogy pl. valami segítsen a puffadásán stb stb.
Ácsi ácsi. Csak nyugi.
A macska jobban lett a hetek alatt, viszont még mindig nem az igazi.
Nem ismeritek a helyzetünket, nem tudjuk már holnap állatorvoshoz vinni. És ha jobban elolvastad volna, nem azt írtam ,hogy 2. 1-2.* és most pontosan is leírom.
1 hete. Gondoltuk, kis megfázás majd kiheveri. De nem így lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!