Mit csináljak még, hogy ne legyen bolhája? Ki lehet irtani ezeket egyáltalán?
Milyen rovarirtóval fújtad be a lakást? Függönyt nem kell fújogatni. Ha padlód van, azt kell Neostomosanos vízzel felmosni. Valószínűleg kelnek ki a cica által behozott peték.A peték pedig a padló repedéseiben bújnak meg.
Nyugodtan lehetett volna a cicát Frontline sprével befújni. A spoton lehet, kevés volt, amit kapott.
Őszintén szólva Frontline-t én nem is akartam használni, mert az előző cicámnál használtam spot on formájában, és szó szerint SEMMI hatása nem volt. Csak egy rakás pénz. Nem arról van szó, megveszem én a drága cuccokat a cicának, nem sajnálok tőle semmit, tehát nem az ár zavar, de ennyiért hasson már...
A Neostomosanról meg tök vegyes véleményeket olvasok, van, ahol azt írják, alkalmazható macskán/macska körül, van, ahol meg azt, hogy a cicáknak mérgező. Nem merek kockáztatni, félek, hogy baja lesz tőle.
Egyébként sehol máshol nem látok bolhát a lakásban, pedig már kb. nagyítóval keresem, kizárólag a macskán. Nem értem én ezt.
Advocate használható 8 hetes kortól.Hívd fel a dokidat,hogy adjon.Ártani nem fog neki ha a megfelelő mennyiséget kapja és ez a spot on a látvákat is megöli.Ha mindent lefújtál akkor az 3 hétig aktív.
Ne aggódj,kidöglenek a bolhák,csak néha az ember kifog valami szívós fajt aminek több "vegyszer"kell.Tudom,hogy kellemetlen,porszívózz sokat és fújd a bútorokat,de elösször a cica kapjon cseppeket újra.
Advocate-et kapott a múltkor is, szerintem nem lehet azt ilyen hamar megint... nekünk is marha kellemetlen, mert félek, hogy teljesen bebolhásodunk, de főleg a cicát sajnálom, bár már nem sok van benne.
Kutatgatok a neten is közben, hátha találok valami használható ötletet.
Mi Advantage-ot használunk. Jó az ára és hat is. Frontline nálunk sem ért szart se. A drágább se, ami a környezetében is írtja állítólag. Doki mondta, hogy szerinte a frontline szar, inkább vegyünk ilyet és tényleg hatott meg azóta is mindig, ha nagy ritkán összeszednek bolhát.
+Porszívózni, porszívózni. És hobbiból fogdoshatod is benne, az sem árt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!