Benti cicások: milyen gyakran jártok ki?
köszi a válaszokat.
3-as: valahol azt olvastam, hogy a napból nyernek valami vitamint (már nem tudom, hogy milyent).
Mióta új kutyusunk van azóta egyre ritkábban. A macskáim utálják szegényt. Annyira, hogy régen állandó cirkusz volt hogy kimehessenek, most tök jól elvannak bennt. Nem bírják, hogy pici és mindig pörög.
Régebben jó időben napi szinten. Olyan a hátsó udvar, hogy nem tudnak elmenni. Persze rájuk nézek 10 percenként megvannak-e még. Ha bejön a rossz idő, hideg van, sár van akkor már nem mennek ki. Könnyen megfázik a szobamacska. De azért a havat megmutatom nekik mikor leesik az első:)
Én nem kerteshazban vagyok. Budapest körfolyosos lakás. Kintre a "gangra", körfolyosóra ki szoktuk engedni amikor ki szeretne menni :-) Kint járkál, mozog, napozik... Csörgős nyakörv a nyakába így a lakásban halljuk a csörgést. Ha nem halljuk ki nézünk, akkor általában azt jelenti fekszik :-D
Nyaranta jön velünk nyaralni, akkor kint van a kertben felügyelet mellett, de kis okos mert még sem próbál kimenni a kertből!
Idei nyaralás [link]
Ezért kell még a zárt körfolyosón is figyelni rá [link]
köszönöm a válaszokat.
valaki magyarázza meg, hogy az első mire gondol O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!