Kinti macskák ilyenkor ivartalanítani? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy egy kis részt leborotválnak nekik a műtét előbb, és mivel kint macska, az idő meg már nem a legjobb, nem fog-e fázni míg vissza nem nő a szőr?2014. szept. 20. 17:35
1/4 anonim válasza:
Ha lány cica elég nagy rész lesz leborotválva. Hát nem tudom.Szerintem biztos hogy fázna.Főleg az elején.Meg ugye kell vigyázni a varratokra is.Nem tudnád addig bent tartani:Ameddig picit vissza nem nő neki? Vagy addig ameddig vissza nem viszitek varratszedésre?Sokkal jobb minél hamarabb ivartalanítani.Hogy ne legyenek kiscicák.Remélem segítettem.De azért írd le hogy döntöttél.
2/4 A kérdező kommentje:
Fiú cica. Addig tervezem bent tartani, ameddig elmúlik a műtét utáni kábaság. De több napig nem tudnám bent tartani, szerintem nem is szeretné a cica.
2014. szept. 20. 19:27
3/4 anonim válasza:
Kandúroknál észre se veszed azt a pici szőrtelen részt :) nyugodtan vidd el,ettől megfázni nem fog.Pár napig tartsd bent és ennyi,gyorsan gyógyul a kandúrok műtéti hege,varrni se kell.
4/4 anonim válasza:
Hát ha kandúr akkor tényleg nagyon pici vágás lesz ott.Szinte észre se lehet venni.Kicsit kába lesz ugyan de hamar olyan lesz mint volt.Csak pár napig tartanád bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!