Hogyan tudom kiirtani és megelőzni a bolhákat benti macskánál?
Van 3 benti macskám, amiből egynél láttam hogy vakarózik és mikor megnéztem, láttam 1 bolhát, még talán nincs elszaporodva benne. A másik kettő nem vakarózik még.
Valószínű a lejárós kutya hozhatta fel, mert benne bolhát nem, de arra utaló ürüléket/petét sokat látni.
Mi a legjobb/leggyorsabb/leghatékonyabb módszer kiirtani őket? Mielőtt átterjed a többi macskára, szőnyegre, bútorra...
Nem használtunk, mert a kutyus is 5-6 perceket van lenn, amíg elvégzi a dolgát, csak gondolom az időjárás miatt "belemenekültek a bolhák"...
de ezek után fogunk. sosem volt még bolhánk...
A bolhák akkor tudnak tartósan megtelepedni, ha vannak szőnyegek, padlószőnyegek ahová petézhetnek és onnan kikelve vissza tudják fertőzni a bolhátlanított állatokat.
Ezért nemcsak az állatot fontos kezelni, hanem a környezetet is.
ma 22:35
Azért az a kis piszok bolha szépen le tud petézni a résekbe is. Nem szükséges neki szőnyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!