Hogy győzzem meg anyámat a 3. macskáról?
Figyelt kérdés
Sürgős! Anyummal találtunk egy cicát, nagyon pici és aranyos, de azt mondja nem tarthatjuk meg, holnap vagy még ma este elviszi egy rokonnak. Azért nem maradhat egyébként mert már van 2 macskánk. De én nem értem ez miért akadály. Ahol 2 elfér ott 3 is, nem? A másik két macskának nincs gondja a kicsivel. A kaját én szoktam venni nekik, én etetem, én takarítok utánuk. Szóval több gondot sem jelent senkinek. Nem tudom... hogy győzzem meg hogy maradhasson a macs?2014. szept. 12. 15:11
1/5 anonim válasza:
Ez nekem is gond, de gondolj bele: ahol 2 elfér elfér a 3. Ahol 3 elfér elfér a 4. és így tovább...
Valahol határt kell húzni, mert kidobott, bújós, dorombolós cica mindig van...
2/5 A kérdező kommentje:
Régebben is volt már 3 macskánk, semmi gond nem volt akkor vele. Most akkor miért nem lehet, nem értem. De anyám meg csak azt mondja, hogy nem és nem... meg most közölte hogy kinek adja majd... nos, nem épp jó helyre.
2014. szept. 12. 15:36
3/5 anonim válasza:
Szerintem, elosszor is gyozd meg, hogy ne oda adja, mert nem jo hely - es igy meg tudod mutatni, hogy nem a birtoklasi vagy hajt, hanem az, hogy a cicanak jo helye legyen.. aztan majd talan rajon, hogy nalatok lenne a legjobb helye.
4/5 anonim válasza:
Ha anyádnál laksz,ő tart el és övé a lakás,akkor ő is mondja meg,hogy marad-e a macska vagy sem.
Ha ivaros cicáitok vannak,akkor esetleg fél a szaporulattól.Vagy ha belegondolsz,hogy 3 macska oltása,féregtelenítése,etetése már drágább,mint 2 macskáé.
Neked van erre jövedelmed?
5/5 anonim válasza:
Valahol határt kell húzni, nálam 3 cica az amire tudok figyelni, amiért felelősséget tudok vállalni és győzni az esetenként állatorvosi költségeket.
A minimum meg kettő, mint a sith lovagoknál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!