Help! Habos nyál folyik a macskám szájából?
Este fél8-8 közt láttam utoljára, akkor még nem volt semmi baja (kinti-benti cica) Most kimentem, hogy behívjam aludni, de mint írtam, habos nyál folyik a szájából.
Amúgy nincs rossz kedve, de folyamatosan nyalogatja a szájpadlását-először azt hittem, egerészett-madarazott és megsértette valamivel, de nincs rajta sérülés.
A nyelve visznt, mintha pirosabb lenne a normálisnál.
Este 11 lévén nem tudok állatorvost hívni, így főztem jó erős kamillateát (gyógynövénybolti, nem filteres) és 2 és fél 3 decivel kimostam a száját.
Körbejártam az udvaron és a kedvenc játszóhelyén (garász mellett), ahova most is visszafutott a szájmosás után, találtam meztelencsigát.
A csiganyálka okozhat ilyen reakciót vagy kezdjek el félni?
:/
Első kérdésem az lett volna hogy csigát vagy békát megnyalt-e? De mivel le is írtad, így valószínű.
Ez ezeknek az önvédelme, nem lesz tőle baja.
Éjjel nem találtam, nyilván nem tetszett neki a szájmosás :D
Reggel arra keltem, hogy itt szuszog a takarómon, apu beengedte. Nincs baja, szóval, valóban a csiga volt a bűnös :)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!