Lehet vemhes a cicám, ha még etet?
a cicám ma 8 hete hogy ellett
rendesen eteti gondoskodik a cicákról (3 db plusz egy befogadott kiscica) de az utóbbi pár napban agresszív volt enne minden percben meg eszik is rendesen de általában reggelre le szokott menni a hasa ha tele eszi magát
és azt vettem észre, hogy a hasa meg maradt és a kicsire rá morgott amikor inni/enni akart...
lehetséges h újra vemhes de még van neki egy pici teje vagy az hülyeség lenne? egyébként kinti cicákról van szó
doki.
egyébként azért lehetséges, mert itt van pár senki macskája, nyaraló övezetben és láttam az anyamacskát akinek egy hónaposak a kölykei max és folyamatosan bürrög berreg dörgölőzik és a kandúr amelyik jött enni már reagált rá.
Mondjuk a nagy has, az gyanús, hogy az újabb kölyköktől lenne.
köszönöm a válaszokat
a kiscicák el lesznek ajándékozva
és igen tervezzük az ivartalanítást mert van egy fiú cicánk is ugye a befogadott aki aki viszont idősebb a többinél de még szopizna..
azért is emeltem ki, hogy 8 hetesek mert azzal nem lesz gond
csak szerettem volna tudni, hogy házilag mit lehet csinálni...?! de ivartalanítás az fixen lesz és legalább már azt is tudom, hogy vemhesen is lehet
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!