Melyik JÓ MINŐSÉGŰ márkának van fogkő elleni tápja?
Az állatorvos ajánlotta, hogy vegyek erre való tápot, mert még nagyon fiatal a cicám, mégis fogköves. Épp azért, hogy nem kelljen hozzá vinnem eltávolítani.
A RC oral care valóban nagyobb szemcsés, mint amit eddig kapott, ezért sokkal többet ropogtat... Úgyhogy gondoltam, hatásos is. A kisebb jutalomfalatokat képes volt egybe lenyelni.
A legjobb megelőző: nyers hús (főleg marha- jól elnyammognak rajta) és csirke-pulykanyak- a csont ropogtatása szedi le.
Mivel a cicáimnak júniusban volt fogkő leszedése (5 évesek),engem is érint a probléma. Az orozyme gél-t ajánlják még és szárított húsokat. És a nedves tápokból csak a cukor,gabonamenteseket, ill a zselés cuccokat kerülni.
De a nagy testű cicáknak való szárazak is segíthetnek (Leonardo, Happy cat, Bosch sanabelle és az RC maine coon tápjai nagyobb szeműek)
2. Vagyok
Bocsi, hogy hulyeseget írtam azt hittem kutyáról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!