Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak a cicám hányt...

Mit csináljak a cicám hányt slájmosat és prüszköl?

Figyelt kérdés
Ma a cicám hányt egy keveset ami slájmos volt (nyálszerű)! Már vagy 2 hete "prüszköl" , de sajnos csak február elején kapok fizetést hogy elvigyem állatorvoshoz! Tudtok valamit javasolni?(Benti cica!
2010. jan. 16. 11:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pórbáld meg megbszélni az álllatorvossal,hogy csak február elején tudsz fizetni.Nincs félretettt pénzed?
2010. jan. 16. 11:17
 2/12 anonim ***** válasza:
nekem egy hétig csinálta ezt a multkor a macskám de volt már ien neki máskor is és nem tudom mitől:S:S..felhivtuk az állatorvost..hát nagy bunkóan azt mondta h nem tud ő evvel mit kezdeni ki se jön..ha van még vmi baja akk szolhatunk..pofátlan....aztán a macskám annyira gyenge volt h már alig birt mozogni de egy kis idő után erőre kapott és most megint semmi baja...ez nála sajnos ien visszatérő dolog:S
2010. jan. 16. 11:23
 3/12 anonim ***** válasza:

Az én macskám is beteg,

csak a royal száraz tápot tudja megenni,

minden egyebet kihány.

Az orvos azt mondta, h ezzel a royal táppal etessem, semmi mást ne kapjon, és napi 50grammot kell neki adni belőle.

2010. jan. 16. 11:29
 4/12 A kérdező kommentje:
Valószínű hogy romlott a prémium minőségű kozerv tápja? Elég büdös volt ki is dobtam a kukába!!!! Sajnos ő nem hajlandó úgy megvizsgálni a cicát!
2010. jan. 16. 15:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Az állatorvos nem hajlandó úgy megnézni a cicámat!
2010. jan. 16. 15:37
 6/12 anonim ***** válasza:

Akkor romlott ha már lejárt. Mellesleg prémium minőségben nincs konzerv, ugyhogy nem az lehetett.

Adj neki vizezett tejet, diétás szárazat, és február elején vidd orvoshoz. Ha pár nap után nem javul, keress másik orvost, akinél fizethetsz februárban.

2010. jan. 16. 16:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Pedig a konzervra az van írva hogy Prémium Minőség amúgy Molly táp! Nem volt lejárva a szavatossága hanem 2 napig nme volt hűtőbe rakva! Talán attól lehetett? Amúgy ma már nem hányt!
2010. jan. 17. 15:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez macskanátha. Az ilyen "ingadozó" betegség. Bele is halhat. Az én macskám elkapta mielőtt hozzám került volna, jó sokáig vittük dokihoz. Utána meg is kapta a védőoltásait.
2010. jan. 17. 21:02
 9/12 A kérdező kommentje:
És mennyibe került??
2010. jan. 17. 21:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Na ne már,hogy ennyire napról napra élsz,hogyha megnézi azért max 1500-öt kér.Ennyire nincs pénzed az már gáz.
2010. jan. 18. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!