Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha vérzik a macska, már...

Ha vérzik a macska, már biztos hogy szülni fog?

Figyelt kérdés

láttam hogy van valami neki, megtöröltem, elég véres lett a zsebkendő. de még lenne kb 3 hete, ahogy számoltam.

július 8-án volt a szerelmi légyott.

első szülésénél is este 8 órakor jött egy kis vér, és éjfélkor már szült.

2014. aug. 24. 12:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd ki az orvost. 3 héttel korábban nagyon nem kéne szülnie
2014. aug. 24. 12:22
 2/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elszámoltad magad és most érkeznek a kiscicák, a vérzés erre utal. Vagy elvetél, állatoknál is van ilyen sajnos. Egyébként ők ellenek és nem szülnek.
2014. aug. 24. 12:23
 3/15 anonim ***** válasza:
ha vérzik az soha nem jó!Vetél vagy elakadt egy kölyök..orvos nem ártana
2014. aug. 24. 13:02
 4/15 anonim ***** válasza:
54%

Gondolom nem vagy tenyésztő, mert akkor nem tennél fel ilyen kérdést. Miért kell szaporítani? Miért nem lehet felemelni a segged és elvinni ivartalanítani? Mert drága? Mert nincs időd? Akkor minek van macskád???

Hívj állatorvost, az majd megmondja, ne itt kérdezősködj, hanem menj dokihoz! Utána ha túlélte a cica a felelőtlenségedből adódó ellést, mindenképpen IVARTALANÍTSD!!!

2014. aug. 24. 13:23
 5/15 anonim ***** válasza:

Az utolsó egy idióta. *sóhaj*

Más változás a cicán? Nyugtalanság? Általában két hónapig vemhesek, így valószínű, hogy vetélés/korai szülés lesz.

2014. aug. 24. 22:22
 6/15 anonim ***** válasza:
38%

A 4. az idióta?

Ő írta az egyetlen értelmes választ!

A kérdező rohadt messze van a felelős állattartó kategóriától, de nem baj, mert lesznek cukicicák, igaz?

Én is ezt írom: Vidd orvoshoz és ívartalaníttasd azt a szerencsétlent.

Azt hiszitek élvezet nekik az ellés??? Minden tele van kóbor macskákkal, mert a többségnek nincs esze.

2014. aug. 24. 22:28
 7/15 anonim ***** válasza:
47%
Pedig az, hogy egyből elkezd ítélkezni.Nem arról van szó, hogy az ivartalanítást ajánlotta. Én is amellett állok. De ilyen felháborodott vehemencia szerintem megengedhetetlen egy józan ítélőképességű embertől. Éshogy egyből így rátámadt a kérdezőre, aki valószínűleg szintén dühös lesz,és nem fogja átgondolni a helyzetet. Ezzel csak azt éri el a négyes.
2014. aug. 24. 22:39
 8/15 anonim ***** válasza:

Amíg nem látunk bele tisztán a dolgokba, ne ítélkezzünk.

És ezt lezártnak is tekintem.

(Viszont az orvos persze az alap ötlet. Ez tény.)

2014. aug. 24. 22:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy van a cica? Nagyon kiváncsi lennék rá, ha ide nem akarsz már irni, kérlek irj privátot nekem :) köszönöm
2014. aug. 24. 23:50
 10/15 A kérdező kommentje:

sok marhát mind jelenteni kellene, mert ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnának, csak az észt osztogatják.

nagyon jól van a cica, eszik, iszik, kint madarászik, a hasa "leszállt" orvos szerint 2-3 napja van hátra a szülésig, ultrahang szerint minden rendben van, 4 pocaklakója van :)

és uram bocsássa meg nekem, hogy nem vittem vasárnap orvoshoz, úgy, hogy láttam, hogy nincs baja, és megvártam vele a hétfőt.

2014. aug. 25. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!