Ha vérzik a macska, már biztos hogy szülni fog?
láttam hogy van valami neki, megtöröltem, elég véres lett a zsebkendő. de még lenne kb 3 hete, ahogy számoltam.
július 8-án volt a szerelmi légyott.
első szülésénél is este 8 órakor jött egy kis vér, és éjfélkor már szült.
Gondolom nem vagy tenyésztő, mert akkor nem tennél fel ilyen kérdést. Miért kell szaporítani? Miért nem lehet felemelni a segged és elvinni ivartalanítani? Mert drága? Mert nincs időd? Akkor minek van macskád???
Hívj állatorvost, az majd megmondja, ne itt kérdezősködj, hanem menj dokihoz! Utána ha túlélte a cica a felelőtlenségedből adódó ellést, mindenképpen IVARTALANÍTSD!!!
Az utolsó egy idióta. *sóhaj*
Más változás a cicán? Nyugtalanság? Általában két hónapig vemhesek, így valószínű, hogy vetélés/korai szülés lesz.
A 4. az idióta?
Ő írta az egyetlen értelmes választ!
A kérdező rohadt messze van a felelős állattartó kategóriától, de nem baj, mert lesznek cukicicák, igaz?
Én is ezt írom: Vidd orvoshoz és ívartalaníttasd azt a szerencsétlent.
Azt hiszitek élvezet nekik az ellés??? Minden tele van kóbor macskákkal, mert a többségnek nincs esze.
Amíg nem látunk bele tisztán a dolgokba, ne ítélkezzünk.
És ezt lezártnak is tekintem.
(Viszont az orvos persze az alap ötlet. Ez tény.)
sok marhát mind jelenteni kellene, mert ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnának, csak az észt osztogatják.
nagyon jól van a cica, eszik, iszik, kint madarászik, a hasa "leszállt" orvos szerint 2-3 napja van hátra a szülésig, ultrahang szerint minden rendben van, 4 pocaklakója van :)
és uram bocsássa meg nekem, hogy nem vittem vasárnap orvoshoz, úgy, hogy láttam, hogy nincs baja, és megvártam vele a hétfőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!