Egy kiscicaként örökbefogadott "házimacska" is lehet szobacica, mint egy tenyésztett?
Szia!
Én a múlthéten találtam 2 kiscicát az út szélén. Senkinek nem kellettek így mivel nagyon meg is szerettem őket megtartottam mind a kettőt. Tettem ki nekik almot, és pár nap alatt metanulták a szobatisztaságot.
Ha egy cicát kiskorától ahhoz szoktatsz, hogy bent éljen a lakásban, megszokja.
Habár én el nem tudom képzelni, hogy egy élőlény hogyan tud ellenni, hogy soha nincs szabad levegőn, soha nem süt rá a nap, de elismerem, hogy biztonságosabb, és alighanem hosszabb élete lesz mint egy kijáró cicának.
Bevallom, én is próbálkoztam bent tartani cicát, de nálunk nem ment. Nem a cicán múllott, rajtunk. Mi ugyanis tavasztól-őszig a kertben és a teraszon éljük az életünket, ott eszünk, pihenünk, olvasunk, játszunk, dolgozgatunk, fogadunk vendéget. Egyszerűen nem tehettem meg, hogy a ciccet bezárjam a lakásba, kizárjam az életünkből.
Télen viszont ritkán jár ki. Fázós a lelkem.
Egy cicakifutón legalább gondolkodjatok.
Rengeteg sima házicica él lakásban, az enyém is, teljesen jól elvan :D Boldog macsek :D
Mi a Noétól hoztuk el két és fél éve :)
6-7 hónapos volt a macskánk, sima fekete házi macska, mikor befogadtunk, az illatosra adták le. Semmit nem tudunk az előéletéről, de mivel nyakörv volt rajta mikor leadták, gyanítjuk, hogy kinti macskának tartották, míg rá nem untak. Nálunk szoba macska, nagyon jól el van már 6 éve!
Egyszerűen ivartalaníttatni kell és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!