Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan került hozzátok a...

Hogyan került hozzátok a jelenlegi cicátok és most mennyi idős? :-) Esetleg van-e valami vicces, különleges tulajdonsága? :-)

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 16:12
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ördi pár hetesen jöhetett hozzánk, és most 9 éves...:)

vicces tulajdonság..hmm.. hát például szeret a kisebb testvérem, kicsi billiárd asztalán a labdákat a mancsával lelökni... vagy hogy képes bárhol elhagyni magát és elaludni...

és a kutyával amikor játszik az valami fergeteges.:D

2010. jan. 22. 22:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Boholyka a neve, házimacska, és cirmos színű. az utcán sétáltam, és megláttam egy édes kiscicát, éjszakára bezártam a pincébe, reggel kiengedtem, és elszökött. azóta nézegettem a neten eladó macskákat, és megtaláltam Boholykát, én neveztem el, és most lesz nem sokára 6 hónapos. a legjobb, hogy folyton a nyakamba ugrik, átöleli, és simogat.
2010. jan. 25. 04:24
 13/14 anonim válasza:

A mi cicánk pár hetes volt,mikor befogadtuk.Rengeteget könyörögtünk anyának,mire végre megengedte. :DD

9 éves a drága,a 9 életéből már 4-et elhasznált.(nem részletezném)

Vicces tulajdonság...mikor eszünk,letelepszik mellénk,és addig simogatja,bökdösi a karunkat,ameddig nem adunk neki is. :DD

2016. máj. 6. 16:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem most volt hanem régen, mikor még szüleimnél laktam kertes házban. Szeptember vége lehetett, már hűvös idő, kinyitottam az ajtókat, ablakokat, felmostam, kiszellőztettem, megyek be anyáék szobájába az ablakokat becsukni, hát majd hanyatt estem, ott aludt egy hatalmas, kövér cirmos macska az ágy közepén, szépen összegömbölyödve. Odamentem, felébresztettem, nagy kényesen rám nézett, ásított egyet, és elkezdett dorombolni. Hat évig élt nálunk :)
2016. szept. 20. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!