Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskám meg támad minden nap...

Macskám meg támad minden nap mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem csinálok vele semmit oda jön csúnya szemekkel,nyávog egyet és rám ugrik harap,rugdos,karmol!

Hogyan tudnám erről leszoktatni nincs időm védekezni se!

2014. aug. 22. 00:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Foglalkozz vele többet, etesd te, vedd magadhoz, halkan beszélj hozzá és simogasd, nem véletlenül csinálja ezt. Lehet, hogy félős.
2014. aug. 22. 00:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat foglalkozom vele és mindig csak én etetem simogatom szeretgetem viszont tényleg nagyon félös a legkisebb zajtol is meg ilyed pedig soha nem bántottam őt!
2014. aug. 22. 00:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Kerti macska vagy panel cica?

Alapvetően fiatal? Mert szerintem csak játszik.

Ez nem fog mindig így maradni, ki fogja nőni

Se a korát nem mondtad és semmi előzményt, azt sem hogy hol él

2014. aug. 22. 01:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Panelban él,2 és fél éves nem hiszem hogy játszik mert le dobom magamról és vissza ugrik és nem csak egy kicsit karmol meg vagy éppen harap hanem durván !
2014. aug. 22. 01:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Semmi előzmény nincs csak gondol egyet jön felém csúnyán néz nyávog és már ugrik rám és ez így megy mindegy egyes nap
2014. aug. 22. 01:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Elképzelhető hogy a macskád meg akar ölni. Ajánlom figyelmedbe a következő linket: [link]
2014. aug. 22. 02:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is játszotta azt a panelcica,hogy elkapta kezünket-lábunkat,megmarkolta a mellső karmaival,erősen harapdált,a hátsó lábaival pedig közben rugdalt.

Miután tényleg fájdalmas volt és kb véresre karmolt...leszoktattuk róla. Most ugyanezt játsza csak karmok nélkül és finoman harap.

Ha néha elfeledkezik magáról és megint durvul elég rászólni.Egy mély,határozott parancsszó kíséretében(finoman,szépen,stb) minden alkalommal rávágtunk a mancsaira ha karmolt,vagy az orrára,ha harapott.

2014. aug. 23. 14:02
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. aug. 25. 00:01
 9/9 anonim válasza:
Ez egyszerű. Ha van tévétek akkor az Animal Planet-en nézz meg 1-2 részt a pokoli macskák című sorozatból. Én sokat tanultam belőle. Mivel panellakásban laksz arra tudok következtetni, hogy a macskádnak kellenek saját cuccok. Pl: szerelj fel neki valami polcot, különíts ki neki valami szobát vagy vagy egy sarokba tegyél be néhány játékot és egy párnát. Ezekre a cuccikra rakt rá párszor a macskát, hogy rajta legyen a szaga. A macska felé óvatosan közelíts nehogy megijedjen.
2014. aug. 30. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!