A macska mennyire érzi jól magát lakásban?
Szeretnék egy kismacskát, de nem tudom, hogy nem rossz-e neki egy életet bezárva leélnie. 3 szobás házam van, bent járkálhatna mindenfelé, kert viszont nincs.
+ Még azt szeretném tudni, hogy ha lánymacskát veszek, és nem engedem ki, azt is ivartalanítani kell?
Mindenképp ivartalanítsdmert csak szenvedni fogtok mindketten!
Ha a macska tudja, hogy milyen kint az élet, akkor nem fogja nagyon szeretni bent. Az én macskám kijárós, és nagyon szeret bent lenni, de kint még jobban! Egyszer megpróbáltam csak bent tartani bizonyos körülmények miatt, és nagyon szépen viselkedett, de látszott rajta, hogy egyre szomorúbb, egyre többet evett, egyre kevésbé volt vidám, csak nézett ki az ablakon. Szerencsére meg tudtam oldani, hogy a régi életvitelét fentartsam és kiengedjem.
Ha sosem engeded ki akkor működhet a dolog, sok macska él csak a lakásban, de én személy szerint nem látom ezt olyan jónak. Persze he kineged számolni kell azzal is, hogy veszélyesebb élete lesz.
Ivartalanistd , ha csak nem akarsz ejszaka macskanyavogasra kelni .. :D
Szerintem jo helye van , a lakasban , de ha megis setaltatni szeretned , akkor elotte mindenkeppen , oltasd be ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!