Mit tegyek, hogy éjjel hagyjanak aludni a macskáim?
Figyelt kérdés
Van két lány macskám, az egyik féléves lesz, a másik másfél éves. Nagyon jól elvannak egymással, sokat játszanak. Az a gond, hogy éjjel is rohangálnak és nem lehet tőlük aludni. Ha kizárom őket a szobából, akkor mindkettő rettenetesen, szinte őrjöngve nyávog és felváltva kaparják az ajtót (tolóajtó van, zár nincs rajta, ezt ki is tudják nyitni, már kínomban kiékeltem két oldalról, hogy ne tudják kinyitni, olyan erőszakkal bontják szét az egészet, hogy végül így is győznek). Hiába vannak kint 2en, mindkettő be akar jönni és itt rohangálni. Mostmár hónapok óta pár órákat alszom, kezdek kikészülni ettől. Mit lehetne tenni, hogy vagy aludjanak bent szépen éjjel, vagy ha nem, akkor meg fogadják el, hogy éjjel kint vannak, ott nem zavar, ha játszanak.2014. aug. 20. 12:50
11/11 A kérdező kommentje:
Megoldottam! Vettem füldugót! :D Azóta egyszer sem kelek fel, de reggelre háborús övezet a lakás, tehát ugyanúgy randalíroznak, csak én nem hallom :D Hála a feltalálójának.
2014. szept. 17. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!