Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hűtőből kivett tejet érdemes...

Hűtőből kivett tejet érdemes megmelegíteni, mielőtt a cicának adom?

Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 19:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Fontos hogy ne a mikróban melegísd meg mert nem tesz jót neki sőt könnyen lehet hogy egy betegséget is elkap tőle!"

Hogy mi van? Mitől kap el betegséget? A mikrótól?

2014. aug. 19. 05:31
 12/17 anonim ***** válasza:

"Pár falun élő néni nem tudja csak."

Így van. Sőt, falun élő bácsik sem tudják. Nagybátyáméknál az esti fejésnél ott ülnek a ciccek sorban, és várják a részüket. Van nekik vagy öt, mind jól táplált, szép, felnőtt, egészséges macska.

Sőt, én sem tudtam (pedig én nem vagyok "falunélő") mikor vagy 12 évvel felneveltem pipettából adott tehéntejjel egy kidobott kiscicát, aztán még most is itt van, és most is issza a tejet.

2014. aug. 19. 05:40
 13/17 anonim ***** válasza:
utolsó: de én meg azt hiszem, hogy ezt is csak azért terjesztik meg azt is hogy nem szabad kutyának és macskának házikosztot adni csak tápot, hogy aki bedől neki az majd jó drágán vegye a tápot nekik... régen nem volt ennyi vacak a jószágoknak, ettek amit találtak és kaptak, még sem pusztultak el... szóval ez is csak üzletpolitika.
2014. aug. 19. 09:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Nézd, most már én is inkább tápot adok a ciccnek, meg néha húst és májat.

De nálunk például csak a '90-es évek közepén jelentek meg a tápok. Addig kutya-macska házikosztot evett. Mert mit is evett volna mást?

2014. aug. 19. 11:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Semmilyen tejet nem szabad nekik adni. Annak ellenére, hogy szívesen meginnák.

Minden kaját szobahőmérsékleten kapjanak. Hűtőből kivett kaja árt.

2014. dec. 31. 03:25
 16/17 anonim ***** válasza:
És a télen fogott egér? az nem árt nekik? sokész... -.-" ugyan mi baja lenne a hűtőtől a kajának hogy ne lehessen neki odaadni?
2014. dec. 31. 08:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Az a baja, hogy hideg.

A kecsketejben is van laktóz, csak egy kicsivel kevesebb, mint a tehéntejben.

2015. jan. 27. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!