Fel tudok nevelni egy fogyatekos kismacskat?!
Mivel a tobbiek kiturjak gondoltam, hogy az allatboltban veszek tapot amit kecsketejjel felontok es azzal etetem. Vagy taplalek kiegeszitovel.
A masik az, hogy felhozzam a szobamba? Itt este is feltudok kelni etetni meg stb.. A masik az, hogy a tobbiek ha rafekszenek vagy anyja veletlen csak kicsit nyoszorog de mast nem csinal. Nagyon torekeny felek hogy ossze nyomjak:/
Hetfon elmegyek vele orvoshoz. Es ha azt mondja hogy el kell altatni akkor az lesz:/
En azert remenykedem hogy van ra esely. Ha fogyatekos lesz nagykoraban akkor is ugyan ugy 0-24-be figyelni fogok ra.
Ez hülyeség hogy fölöslegesen kínlódsz.
Pont tegnap néztem a Cuki Állatbébiket az animal planatan, ott is az egyik kölyök fele akkora volt mint a többiek, a tesói kitúrták, az anyja úgy nézett ki hogy lemond róla.
A gazdája tápszerrel etette, és utána vissza tette az anyjához. Végül elfogadta az anya macska, és amikor többiek már felfedező útra indultak az anya csak a kicsivel foglalkozott. Kisebb, bátortalanabb volt a többieknél de egészséges cica lett belőle.
Egy magyar cicamentő egyesülethez is került kiscica aki már több mint két hetesen mindössze 25dkg-ot nyomot, ráadásul vak is, de a kitartás és gondoskodás meghozta az eredményét. A cica él és a vakságot leszámítva köszöni szépen jól van, vidám, játékos cica.
Ezeket azért írtam le hogy ne add fel, van remény. Tanácsot nem adok, mert a doki holnap úgy is elmondja hogy mit kell tenned, mi a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!