Van megoldás a problémára?
Ivartalanitott(!) 2 éves kandúr cicáról van szó.Otthon ülős cica volt de néhány hónapja megváltozott teljesen kifordult O-24 kóborolna.Átugorja a 3,5m magas kaput csak ,hogy kijusson az utcára.Hogy az utcán mit csinál nem tudom csak éjjel szökik ki bent tartani lehetetlen(éjjel).Régen maximum a sufni tetejére ment fel.Hazajön-eszik-megy!Már több hete nem aludt bent.Nagyon féltem.Mostanában bezárom a pincébe éjjelre ,mert onnan nem hallom ,hogy nyávog.Ha bent lenne nem birnánk aludni ,folyton az ajtó előtt ülne és nyávogna.Pedig régen egész éjszaka velem aludt.Valamelyik nap meg kidöntötte a szuterén ablakát(javítás alatt áll),h kijusson.
DE!Ma reggel észrevettem ,hogy a kapu kivülről le van jelölve.Talán kóbor macsekok provokálják?Köszi előre is!
az egy dolog hogy ivartalanítva van de a hímeket ez bizonyára nem érdekelné ha ez történ talán talált egy hímet
és ezér jár el
Szerintem engedd ki, mert a végtelenségig úgyse tudod benn tartani.
A tapasztalataim azt mutatják, hogy az esetek többségében attól, hogy egy cica ivartalanítva van, éppenúgy éli a nemi életét.
Nagyon negéz kiengedni, én is nagyon féltem a cicámat, de egyzser meg kell hogy történjen. És ha eddig hazajött, evett s aztán ment is, akkor szerintem nincsen semmi baj, csak a vére hajtja. Lényeg hogy hazataláljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!