FONTOS! Bébicicát hogy neveljem fel?
Figyelt kérdés
Van egy nőstény cicánk, nemrég ellett, kb 2-3 hete. A szomszéd áthozott egy kiscicát, ami szerintünk a miénk. Hívtam az anyját, de nem jön, félek, hogy meghal a bébi, mert az anyja napok után szokott hazajönni. Mit kezdjek vele? Nagyon sír… lehet neki tehén tejet adni? A közeli kisvárosban van állatkereskedés, de nem vagyok benne biztos, hogy ott van tápszer.2014. aug. 15. 11:34
11/23 anonim válasza:
"kisvárosban van állatkereskedés, de nem vagyok benne biztos, hogy ott van tápszer" És ki nem szarja le (már bocsánat) ha attól félsz, hogy meghal? És hívj állatorvost!
12/23 A kérdező kommentje:
De nem érted, hogy hívtam, és azt mondta ő nem tud semmit csinálni????
2014. aug. 15. 14:08
13/23 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos, hogy neki nincs tápszere, és hogy egy ekkora kiscicával semmit nem tud tenni. Én meg sehonnan nem tudok venni, voltam már a kisállatkereskedésben, csak keddre tudnak hozatni, vettem neki cicatejet, azt meg nem issza meg. Így már érted, hogy miért félek?
2014. aug. 15. 14:15
14/23 A kérdező kommentje:
Na most végre evett egy picit… Remélem keddig kihúzza, onnantól már biztosabban fogom etetni. Remélem nem lesz baja ettől a cicatejtől :/
2014. aug. 15. 14:59
15/23 anonim válasza:
A cica tej az jó neki örülök hogy elkezdte inni.
Sok szerencsét amúgy!!!
16/23 anonim válasza:
Keress valahol egy barátságos anya macskát és próbáld meg mellE rakni hátha megszoptatja
17/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy volt egy barátságos anyamacskánk, de mindig átment a szomszédhoz, az meg elajándékozta… Szomszédva vannak egyedül macskák, ők meg nagyon félősek, miénk meg ugye bután viselkedik.
Most alszik a cica, ha felébred újra jön az etetés. Elég nehezen megy, de remélem megszokja.
Esetleg tudja valaki, hogy kell megkakiltatni? Pisilni pisil magától, csak kakilni nem tud (én úgy látom). Nedves vattával törölgessem a popsiját?
2014. aug. 15. 16:31
18/23 anonim válasza:
igen torolgesd nedves vattaval ! :) sok sikert!
19/23 A kérdező kommentje:
Köszi! Most evett megint, nem tudom, éjjel hányszor fog felkelteni... :D
Törölgettem vattával, kicsit jött is neki, de aztán abbahagyta. Nagyon bújik a sarokba, néha remeg. Fázik? Vagy a székelés miatt?
2014. aug. 15. 17:12
20/23 anonim válasza:
persze hogy fazik ! ha az anyukaja melett lenne hozza bujna, meg a tesoihoz ! tedd meleg helyre ot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!