A purina darling száraztáp hol helyezkedik el a tápok között?
Összetételében ugyan az mint a whiskas, kitekat stb. Tehát jó sok gabona és csak 4% hús.
Ugyan nem tudom hogy ízfokozót, színezéket mennyit tartalmaz de az előbb felsoroltakról azt tartják hogy sokat bár a csomagoláson nincs feltüntetve egyiknek sem.
Sose vettem, így a netről okoskodtam (bocsi)
Talán igazabb ami a dobozra van írva, de én őszintén megmondom már semmit nem merek elhinni. Épp a napokban írtam ki ezzel kapcsolatban kérdést. Néztem egy tápot a neten amin az állt hogy 18% csirke 18% lazac és még 3-3% kacsát meg pulykát tartalmaz. Tényleg kivétel nélkül az összes webáruháznál így szerepelt. Majd megnéztem a gyártó eredeti amerikai honlapját. Az még hagyján hogy nem ír %-os hústartalmat csak azt hogy mi van benne, de a lazac csak valahol a sokadik összetevők között szerepel, nem a 2. helyen mint a magyar leírásban (tehát nem sok van benne), de pulykát meg kacsát még csak nem is említ a gyártó. Ezek után nem tudom hogy menyire higyjem el azt amit a magyar ráír... :/
De ha tényleg 10% van benne akkor azért jobb a whiskas és társainál.
Szerintem nem jó én a royal canint ajánlom. De az picit drága. A darling az közép kategória. Adhattok neki de ha van pénzed jobbra akkor a royal canin. Na meg azért gáz hogy 4% husi a royal canin 80% körül van.
De amúgy felnőtt vagy gyerek cica? Mert ha gyerek akkor szinte kötelező neki prémiumot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!