Megérzi a cica, ha mérgezett az egér?
Figyelt kérdés
Az állatorvosunk azt mondta, a macskák nagyon kényesek kajaügyben, de nem vagyok benne biztos, hogy ha találnának egy mérgezésben megdöglött egeret, nem ennék meg. Párszor jöttek már halott rágcsálóval (most öt percen belül ketten is hoztak, az egyik egy éves, a másik négy hónapos), azzal nyugtattak, hogy az anyamacska döglötten hozta. Én azt hiszem, az anya azért csinálja, hogy megtanítsa őket vadászni, ezért élőt hoz. Vagy tényleg lehet, hogy az anyukájuk döglött egeret hozna nekik?2014. aug. 12. 21:32
11/12 anonim válasza:
2. vagyok, sajnos nekünk egy hete pusztult el egérméregtől a kölyök macskánk. Nálunk azok voltak a tünetei hogy keservesen nyávogott, nem ivott nem evett semmit, és iszonyat tág volt a pupillája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!