S. O. S. újszülött kismacskát mivel lehet találni, ha mamacica eltűnt? Pár órás még csak
kedves utolso valaszolo... gondolom te ilyen cica fan vagy, csak azzal vigyazz ha idosebb leszel nehogy macskas no legyen beloled (tudod az a dilisebbik fajta)
es mar hogyne hasonlitanam ossze a viragot a lampaval? az egyiket szagolom es ontozom es gaz lenne ha a masikkal is igy tennek... :P ennyit errol..
vegul mi lett a kiscicaval?
Na hogy vannak?:)
Én is ma találtam egy kiscicát, az anyacica nem fogadja be… Keddig ki kell húznia cicatejjel, mert az állatkereskedésben csak akkor lesz tápszer. Remélem sikerül megmentenem, nagyon megszerettem a kis csöppséget :)
Jaj.. :(
Próbáld gyakran etetni őket, ne nagyon tapizni. Törölgesd a feneküket nedves vattával, esetleg a szőrüket is, de vigyázz, hogy meg ne fázzanak. Meg simogasd a pocijukat a popsi irányába, mert attól gyorsul kicsit az anyagcseréjük is.
Mi lehet a baj, hogy elpusztult? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!