3-4 hónapos kiscicánk koordinációs problémával küzd pár napja. Miért?
Sziasztok!:)
2 hónapja van nálunk egy fekete fehér kis cica, aki nagyon életvidám és sokat játszik! 2 hete ismeretlen ok miatt megbetegedett, az orvos azt mondta, hogy valami vírus lehet, de azt nem lehet tudni, honnan kaphatta el. Láza volt, a torka piros volt, valamint a nyelvén volt egy pirosas fekély ami miatt nem evett, nem ivott és nem is mosakodott, 2 napig csak aludt! Kapott antibiotikum és lázcsillapító injekciókat is, valamint tablettás gyógyszert is, amit mi adtunk be neki itthon. Már jobban van, hiszen újra eszik, iszik, játszik és újra ugyanolyan életvidám mint eddig, állandóan bújna és mindig velünk szeretne lenni vagy játszani. Viszont kb 1 hete a hátsó lábát húzza és nagyon furán, csámpásan megy vele! Tud futni, felmászni akárhová, de néha néha megbotlik és elesik!!! Az utóbbi pár napban már mind a 2 hátsó lába ilyen lett és szinte az egész hátsó fertálya nem úgy mozog, ahogyan azt ő szeretné!! Nagyon sokszor elesik és szeretne ő futkosni, de inkább már csak leül, mert a lába nem arra akar menni amerre ő, olyan mintha nem bírná már koordinálni a saját lábát. Ráadásul mostanában néha a fejét is rázza, de nem tudatosan, hanem úgy, mint a Parkinson kórban szenvedő emberek!!! :O
Fogalmam sincs, hogy mi történhetett vele... Már kezdett volna kigyógyulni a vírusból, erre most lett egy másik baja!!! :O
Nem, nyilván nem én fogom itthon házi praktikákkal gyógyítgatni, nem hiszem ezt, csak kíváncsi vagyok mások véleményére.
Látta már orvos, hiszen ő adott gyógyszereket, de EZT a viselkedését, még sajnos nem látta... és én elszeretném vinni, még akár ki is vizsgáltatnám, mert nekem ő nagyon nagyon fontos, de apum nem akar már több pénzt rááldozni, mert már így is nagyon sokat költöttünk rá és hát rengeteg macskánk eltűnt már akikre ugyanennyit költöttünk (feleslegesen).... :( És én meg nem akarom, hogy elpusztuljon, mert nem rég kellett megválni a másik kedvenc cicámtól is :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!