Kölyök cicának "vadászat" játék közben eshet baja?
3 hónapos cicám imád játszani. A kedvence az egy bot végén kötél annak a végén pomponok, amit húzogatok és ő levadássza. Nagyon élvezi ha magasra felrántom és felugorhat, vetődhet. De földreérkezés (járólap) közben olyanokat tud koppanni.
Megsérülhet, kaphat agyrázkódást? Vagy tudja ő hogy hogy kell esni ösztönösen?
Mert természetesen ha baja eshet így akkor nem játszok vele ilyet, de ha csak túl aggódom a dolgot akkor nem vonom meg a kedvenc szórakozását.
Én nem hiszem, hogy meg fog sérülni, gondolom fejre nem szokott esni így sem.
Ha csak úgy játszotok, hogy ő ugrik felfelé (sosem le valami nagyon magas dologról), akkor játsszatok nyugodtan szerintem.
Az enyém szintén 3 hónapos, mikor a nagymacskával játszanak, ő mindig nekivágtázik fejjel a bútoroknak, ajtónak, koppannak ők is nem kicsiket birkózás, ugrabugrálás közben, de semmi bajuk az ég világon :)
Ne félj! 9 élete van!
:) amúgy tud vigyázni magára.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat.
Igen azt tudom hogy kilenc életük van, bár eddig csak egy cicámnál tapasztaltam hogy ez tényleg így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!