Dleja kérdése:
Miért nem iszik rendesen a macskám?
Figyelt kérdés
Egy műanyag tálban van a macskának a víz, minden nap adok neki frisset és ki is mosom a tálat. Mikor leteszem neki meg is mutatom neki, hogy hol van, de nem iszik belőle csak pofozgatja a tálat és kiborítja de közben nyávog, hogy szomjas és felugrál a csaphoz, hogy nyissam meg neki. De ezt nem akarom, hogy megszokja. Mit tegyek?2014. júl. 30. 11:21
11/14 anonim válasza:
A kaja mellé tett víz tényleg nem jó, nekem se issza meg úgy. Én feltettem neki a konyha ablakba, egy lábasba, ami már csak az övé. Még vízköves is lett a lábas, de így megissza, hogy nem a kaja mellett van.
12/14 anonim válasza:
Igen, ezt egy cicás portálon olvastam, hogy a ciccek nem szeretnek ott inni, ahol esznek. És én is ezt tapasztaltam. Hogy miért? A macskák lelke kifürkészhetetlen.:)
13/14 anonim válasza:
Az én cicáim sem isznak, ezért a száraz tápot áztatom be nekik, így jutnak folyadékhoz.
14/14 anonim válasza:
Nálunk meg ökelmének hiába van a táljába innivaló minden nap, ha az emeleten van vödörben vagy lavórban viz(akvárium takarításkor halas víz)akkor a táljábol nem akar, de a vödörböl igen. Ugy néz ki jobban kedveli az állot vizet. Ráadászl ö amúgy udvari macska, csak télen a fagy miatt alszik benn a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!