Hogyan adjam rá a cicámra a bolhaírtó nyakörvet?
Kinti cica? mert akkor nem biztos, hogy jó ötlet a bolhanyakörv(hacsak nincs rajta biztonsági csat) mert ha a cica felakad valahová, pl egy ágra, akkor meg is fulladhat, mert a nyakörv miatt nem tud szabadulni.
Ugyan drágább, de biztosabb a spray vagy spot-on.
De ha anyagilag nem tudod megengedni, akkor a nyakörvet szerintem úgy lehet rá adni a cicára könnyen, hogy mikor punnyadt, pihenget, vagyis nem túl éber, akkor olvatosan belecsavarod egy törülközőbe, mintha szőnyeget csavarnál fel, csak a feje meg a nyaka legyen ki. kérj meg valakit, hogy tartsa a cicát így, óvatosan, de határozottan, te meg közben ráteszed a nyakörvet.
Igaz, mindenki magából indul ki, de én nagyon nem vagyok nyakörv-párti. Hallottam olyan esetről, hogy kutyán volt bolhairtó nyakörv, a kutya megázott párszor, és egyszer a gazdáknak feltűnt, hogy véres a nyaka, körben sebes volt a nyakörv alatt... igaz, azt nemtudom, hogy túl szoros volt-e vagy a bolhairtó vegyszere reagált rosszul a vízzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!