Hogyan lehet valaki egyik pillanatról a másikra allergiás a cicákra?
Adott a nagymamám(78), akinek immár 4 éve van egy kandúr cicája(nincs ivartalanitva). Imádja, egyedül lakik, tehát kényezteti, egyfolytában simogatja, együtt vannak állandóan, imádják egymást.
Pár hónapja kiütések jöttek ki a testén, amit nem tudtunk mire vélni, és pont ott ahol a cica mindig aludt(ölében).
A kiütések először kisebbek, aztán amikor elvakarja - mert eszméletlenül viszket - 5 ft-os nagyságúak.
Kipróbálta, hogy nem engedi oda a cicát, és a gond megoldódott, de teljesen lelki beteg ez miatt. Az orvos csak annyit mondott, hogy ne engedje oda.
Egyébként a ház patyolat tiszta.
Mitől lehet hogy eddig abszolút semmi gond nem volt, most meg egyik napról a másikra csak igy előjött?
Valami tipp esetleg ezeken kivül?(hepa szürős porszvó/légtisztitoberendezes, allerpet, ivartalanitas, fesules, furdetes)
Ez valami mas lesz, szerintem.
Mert a macskaallergia nem kiutes, hanem siman leguti fulladaskent jelentkezik.
Raadasul, ha tenyleg allergias reakcio, akkor ruhan keresztul, ugy hogy a kezen nem jelentkezik?
Ha viszont megis a macska, akkor furdetes, a nagymamanak meg magnezium, tabletaban, vagy pezgotabletta formaban.
z valami mas lesz, szerintem.
Mert a macskaallergia nem kiutes, hanem siman leguti fulladaskent jelentkezik.
Raadasul, ha tenyleg allergias reakcio, akkor ruhan keresztul, ugy hogy a kezen nem jelentkezik?
Ha viszont megis a macska, akkor furdetes, a nagymamanak meg magnezium, tabletaban, vagy pezgotabletta formaban.
A macskaallergia kiütés formájában is előfordulhat sajnos. Kinél hogy jön ki.
Ezek konkrétan a macska "korpái" ami 1/3-ad része egy porszemnek, igy könnyen áthatol a ruhán. Lehet hogy rosszul fogalmaztam, de ahol a cica érintkezett vele, ott lett rajta kiütés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!