Macskakannibalizmus?
Sziasztok.A macsekom 3 napja szült.3 picike egészséges cicót.De sajnos reggel arra kellett kimennem ,hogy 2 szét volt marcangolva:( Nem az anyukájuk tette,hanem annak a nagyobbik "lánya" aki kb 5 hónapos.Már tavaly is csinált ilyet(ezek szerint akkor is ő volt)megszülte a cicákat,erre eltüntek pár nap mulva.De nem is az anyja eszi meg őket hanem egy másik macsek.Lehetséges ,hogy egérnek nézi őket?Egy picike cicó maradt:( Teljesen elvagyok keseredve:( Mitől csinálhatja ezt a macsek?
Előre is köszi a válaszokat.
Utolsó te biztos az a gyökér vagy aki feltette ezt a kérdést!
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__589780-miert..
Neked ez a mániád h az ember honnan tudja h szereti a macskáját? Sokat szoktad magad ezen emészteni, hogy akkor lehet h te sem szereted igazán a cicádat?
Drága Macskabarát válaszolom:)
Kertesházban lakunk,van kutyi is meg cica is,és a kutya és az összes cica is oltva van!Az anyacica kb 3 évesen került hozzánk,mert a volt gazdija meghalt,és mi vettük át ,hogy ne kelljen menhelyre mennie neki meg az egyik nagyobb kölykének..Egy gyönyörű félsziámi cica,és tavaly mikor elsőnek szült,akkor is azért mert az a cica azért lett tartva h tenyésztve legyen!!!Lettek is volna rá vevők,rokonoknál,akik szint ugy imádják az állatokat(nem csak a macskákat)mint MI!!Van a kertünkbe hátul egy kis ház,a cica ott szült tavaly is.Megszült és sajnos rá 3 napra nemvolt a 3 cicábol 1 sem.Akkor azthittük az anya macska elpakolta valahova őket.De csak nem lettek meg.Elvittük állatorvoshoz,kapott inyjekciót hogy a teje ne feszítse őt.Most lett volna a 3. szülése amire szint ugy lettek volna vevő gazdik,de most én sajnos rajtakaptam hogy a régebbi kölyke megölt 2őt.Soha az életemben nem láttam ilyet.(ez a cica ivartalanítva van)És mielőtt kapnám a lebasz*st, h figyelni kéne ,h ki csinálja fel,stb...ez a cica papíros,és még a kan cica is akivel pároztatva volt!Cicavitaminokat kapnak a cicáink(4van:2 régi sajátunk és ez a 2 ami hozzánkkerült).Soha mégcsak egyiknek sem volt betegsége ugy figyelünk rájuk.Nekem ne mond h felelőtlen állattartó vagyok,mert tudom mit csinálok!A kis házban megszült a mamacica,vele volt a másik cica is(nem gondoltuk h ezt csinálja)
Felelőtlen állatrató az,aki nemtud enni adni nekik,hagyja őket szendvedni,nem foglalkozik velük,kicsapják őket és sorolhatnám.Gondolkozz el mielőtt bárkiről véleményt írsz.
Utolsó válaszoló: A kérdést valószínűleg miattam tette fel:)Gondolom ő a macskatartás példaképe:)Én azért nem vennék róla példát...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!