Melyik fajta macskát lehet kint tartani télen-nyáron? Lenne meleg helye meg minden. Házi macskán kivül!
"A kommentelőknek: Nem csak a 100ezer fölötti macska a jó, a tenyésztők semmi emberi kapcsolatot nem állítanak az állatokkal, azok csak ''termelik őket'', ergo: jobb ha családias, emberhez szokottabb macskát szerválunk, világ életemben olyan macskáim voltak, amiket egy barátnőmtől hoztam, vagy találtam kidobva az utcán csontsoványan, ugyanolyan szeretetreméltóak."
Igen, ugyan olyan szeretetre méltóak. De ha lehet, ne támogassuk már azokat a "kedves családokat", akik annyira szeretik, hogy hagyják évente leelleni a macskájukat, mikor ezrével vannak gazdátlan macskák pont az ilyen almok miatt.
A tenyésztők az adott fajta jobbátételével foglalkoznak és ennek megvan az ára. Aki nem akar fajtatiszta macskát, ne költsön rá százezret, DE ne is vegyen x fajtának behazudott akármilyen házimacskát 20-30 ezrekért, amit aztán majd kinn tart a kertben dísznek. Nem is értem, minek az ilyennek macska, úgyis csak enni fog hazajárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!