Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Átlagbann mennyibe kerül egy...

Átlagbann mennyibe kerül egy Ragdoll cica?

Figyelt kérdés

Ha van esetleg bármi hozzáfűzni valótok a fajtáról akkor légyszi azt is írjátok le...

(Talán még az is fontos, hogy szegedi vagyok)

2010. jan. 7. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

80-90 ezer forint. igen törzskönnyvel a törzskönyv kiállítása csupán 2500 forint mielőtt megkérdezitek :)

Ez azt bizonyítja hogy az alom be van jegyezve egy egyesületnél és nem szaporító az illető.

ragdollok szültnek január végén az egyik alomban, www.arcragdoll.hu

2010. jan. 7. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nagyon kevés ragdoll tenyésztő van Magyarországon... Nekem is minden álmom egy ilyen cica, de sajnos egyenlőre nem engedhetem meg magamnak.

Bár a mostani kis keverékemet nem adnám a világ összes ragdolljáért sem :)

Szerintem 100-120 ezer körülire is rúghat az áruk, főleg azért, mert ritkaságszámba mennek.

Ha amúgy is törzskönyves cicát szeretnél, akkor mindenképpen ennél maradj :) Nagyon jó természetű, játékos, de nyugodt, emberszerető, az embernek feltétlen bizalmat szavazó cicus. Elég könnyű "beléjük szeretni" XD

2010. jan. 7. 21:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez az én bajom is bár csak körülbellül 4 év műlva tervezem, de addig bőven gyűjteni kéne:)
2010. jan. 8. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
uhh hát akkor még elég korai. addig még sok tenyésztő beléphet és az árak is lejjebb/feljebb mehetnek. Majd három év mulva térj vissza a témára, addig felesleges. Még a tenyésztőknek sincs tervük ennyi évre előre.
2010. jan. 10. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Szia...nekem van egy ragdollom...de nem vettük hanem találtuk az utcán..ott állat a kocsink mellet soványan szomjasan gazdátlanul és hazavittük...:)az a neve hogy DEMI...:)nagyon aranyos.nagyon szeretjük imádjuk.Bújós játékos kedves aranyos.De nem mehet ki az udvarra csak pórázzal visszük ki sétálni.Nagyon féltjük.A szőréhez vettünk neki egy direkt arra a puha kis nyusziszőrére cicaszőrápolóü cuccokat.De nagyon nagy mákunk volt DEMIkével:)
2010. okt. 13. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
én is szeretnék egy ragdollt és 65-90 ezer forint de aki komolyan veszi annak megéri
2010. dec. 30. 15:46
 7/7 anonim válasza:
14%

[link]

itt olcsóbban is hozzájuthatsz egy ilyen cicához :) én is szeretnék majd egyet ;)

2011. júl. 12. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!