Átlagbann mennyibe kerül egy Ragdoll cica?
Ha van esetleg bármi hozzáfűzni valótok a fajtáról akkor légyszi azt is írjátok le...
(Talán még az is fontos, hogy szegedi vagyok)
80-90 ezer forint. igen törzskönnyvel a törzskönyv kiállítása csupán 2500 forint mielőtt megkérdezitek :)
Ez azt bizonyítja hogy az alom be van jegyezve egy egyesületnél és nem szaporító az illető.
ragdollok szültnek január végén az egyik alomban, www.arcragdoll.hu
Sajnos nagyon kevés ragdoll tenyésztő van Magyarországon... Nekem is minden álmom egy ilyen cica, de sajnos egyenlőre nem engedhetem meg magamnak.
Bár a mostani kis keverékemet nem adnám a világ összes ragdolljáért sem :)
Szerintem 100-120 ezer körülire is rúghat az áruk, főleg azért, mert ritkaságszámba mennek.
Ha amúgy is törzskönyves cicát szeretnél, akkor mindenképpen ennél maradj :) Nagyon jó természetű, játékos, de nyugodt, emberszerető, az embernek feltétlen bizalmat szavazó cicus. Elég könnyű "beléjük szeretni" XD
itt olcsóbban is hozzájuthatsz egy ilyen cicához :) én is szeretnék majd egyet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!