Mivel kezeljem a kiscicákat?
Hasonló tünetekkel az én talált cicámnál macskanáthát diagnosztizált a doki. A szemei be voltak csipásodva, az egyiket ki sem tudta nyitni, a másikon is csak egy pici lyukon látott ki. Közben tüsszögött, de az orra nem folyt. Én mondjuk másnap reggel vittem is orvoshoz, aki mondta, hogy hiába kamilláztam a szemét, nem gyógyult volna meg, mert attól a betegség, ami ezg kiváltja, az ott van a kis szervezetében. Kapott két szurit (4 nap különbséggel) meg egy szemkenőcsöt, összesen fizettem 3670 ft-ot és az 5. napon az egészséges pici ébresztett. :)
A doki egyébként azt mondta, hogy ez a pici nagyon rossz állapotban volt, a szaruhártyáját is érintette a gyulladás, de még időben mentünk, így nem pattant ki a szaruhártya, ami végleges vakságot okozott volna. Azt mondta, hogy a kezeletlen macskanátha okozhat vakságot, de pici cicának az életébe is kerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!