S. O. S. A macskám terhes és nem tudom mi baja van. Mit csináljak vele?
Kismacskáknak mi lesz a sorsa? Teli vannak a menhelyek kidobott, megkínzott kiscicákkal...
Bár a kulcsszavakat nézve valószínűleg ez is csak provokáló kérdés.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__5842875-s-o-..
és tényleg, ugyanaz az emberke szórakozik...
Az én macskam is vemhes volt es a lakasunkban ellett ejszaka, fel is keltett, de én nem vettem eszre h elotte nem evett, bar nem emlékszem mar erre, regebben történt.
Szerintem is elleni fog egyebkent, es tenyleg keres majd egy helyet, ha te nem csinálsz neki valami jot, de arra vigyázz hogy ahol megszülte a kölykeit, oda fogja visszahordani mindig, akarhova is viszed el őket, szoval elore jelolj ki vmi jo helyet neki, bar koránt sem biztos h neki ia tetszeni fog, de tartsd majd ott.
Ha jon a pillanat azt észre veszed, mert furán fog lélegezni es nyávogni eleinte, tatva lesz a "szája". Aztán jonnek a kiscicak.
De nem tudom egyesek milyen zagyvasagokat irnak... Ha szeret a macskad akkor nem fog bántani, én vegig neztem ahogy szül es nem bánta, nem támadott es semmin pedig vilagitottma is elem lámpával, es a kiscicakat ia megengedte h másnap megsimogassam, meg o magat is, es ugyanugy szoptatta őket. Szoval szerintem ettől ne félj, ha eleve ragaszkodó cica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!