Talált cica Hódmezővásárhely?
Találtunk egy cicát Hódmezővásárhelyen, a nagyállomásnál. sajnos mi nem tudjuk befogadni, egyenlőre az állomáson maradhat, de ez sem végső megoldás neki. Kapott enni, hízeleg, játszik, tiszta. Múlt nyári-őszi cica lehet.
Ha valaki szeretne egy cicát befognadni kérem jelentkezzen, az állomáson megtalálja a kiscicát.
Rögtön töltök fel róla képet is, hátha valaki felismeri elveszett cicáját. Kérlek terjesszétek, nagyon hideg van kint szegényre.
Hívtuk az állatmenhelyet, de nem tudják fogadni a cicát, mert tele vannak kutyával.
igen
itt lakunk mellette, a környékbeli cicákat "látásból ismerem" napok óta itt ólálkodott, reggel óta nagyon sírt azzal az elcsukló kis segélykérő nyávogással
úgy sajnálom szegényt
Szerintem is nagy cica ez már. Az én legkisebb cicáim 2009 áprilisában születtek, és kb pont ekkorák-kisebbek.
[nem hódmezővásárhelyi vagyok, sajnos nem tudok segíteni :S]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!