A macskáknak természetes féreghajtó módszert? Melyik az, amely bevált?
Férgesek a macskáim, de nincs pénzem féregírtóra:(
Hallottam hogy a fokhagyma az jó, ill. a tökmag.
Ezeket hogy kell a cicának beadni?
Simán, vagy összetörve, tejben? Mert ilyet is hallottam!
Köszönöm a segítséget!
Utolsó vagyok!
Szerintem az a +- 1-2 hónap nem oszt, nem szoroz.
ivartalanított kandúr!
Nos, tudtok olyan helyet ahol olcsóbban lehet kapni cestal catot, mert kb. 350 Ft körül van, nem?
Szia a 21:01-es vagyok! Én tényleg úgy tudom, ha nem egyszerre csinálják, akkor visszafertőzik egymást, szerintem ez nem hülyeség, de a kérdező is úgy tudja!
Szerintem akkor inkább várjál 1 hónapot, amikor lesz rá pénzed, szerintem kibírják a cicák, és bocs, nem akartalak leosztani, csak mást hittem...Nem garancia a fokhagyma, hááát te tudod, de én nem adnám oda nekik, inkább ha lesz rá pénzem. Inkább vedd meg darabonként, néha 1-2 tablettát, és ha összegyűlik a 20, beadod nekik.
Különben az is hülyeség hoogy elég egy fél szem nekik, mert úgy tudom 1 szem egy 4kg-os macskának kell, és egy kifejlett állat kb. 4kg-os szokott lenni. Most ha ezen is spórol az ember, akkor semmi értelme az egésznek!
Szép napot!
25/l
Én sik macskámnak felet adok, akik2 kg körüliek, főleg a nőstények, de sokuk 4-5 kilós! Tehát nekik minimum egy 3/4 kell, ha nem egy egész.
A Stronghold bolhaírtó kiírtja a férget is? Ti erről mit hallottatok?
Tudjátok, ezek a cseppentős b.írtók!
Egyszerre kell vakcinázni és féregteleníteni az együtt élő állatokat.
A Stronghold és az Advocated spot-on külső és belső parazitákat is írt.
De nekem is a Cestal Cat meg a Drontal Cat jött be, ami 250 - 300 Ft/darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!