Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ismer valaki olyan spot on-t,...

Ismer valaki olyan spot on-t, ami tényleg ér is valamit egy kijárós cicának?

Figyelt kérdés
Kinti-benti cicám van, gyakran sétálgat, meg bandázik más macsekokkal. Utóbbi azért gond, mert folyton összeszedi tőlük a bolhákat :/ Havonta csepegtetem rendesen, már egy csomó spot on-t kipróbáltam, de egyik se hozott 100 százalékos eredményt, egy-két bolhát időnként látok a szőrében futkosni, ha elkezdem átnézni. Tudtok esetleg olyat, ami valóban működik? Nem érdekel mennyibe kerül, a drágábbakat is megveszem, ha használnak! Köszönöm!
2014. jún. 28. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Távol tartásra egyetlen spoton sem alkalmas. Akkor öl, ha a bolha kajálni kezd.

Strongoldot próbáltad?

2014. jún. 28. 13:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, megvolt az is, igen.

Tudom, hogy akkor öl, ha belemar a bolha, de nem fura az egy kicsit, hogy mindig látok benne 1-2-t, ha nagyon nézem? Vígan rohangálnak, semmi bajuk.

2014. jún. 28. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Féreghajtva van a cica? Én menhelyen önkénteskedem, az összes bekerülő cica, mondanom sem kell, hogy bolhás. A doki viszont mindig féreghajtással kezd, azt mondja, hogy a külső és belső élősködők nagyon gyakran járnak együtt. És a legtöbb esetben a rendszeres (negyedévente) féreghajtás nem is engedi be a bolhákat.

Nálunk is rengeteg cica van, én 3-nak vagyok a gazdija. Én Frontline-t használok, viszont azt csak a kullancsok ellen, bolháink szerencére csak az elején voltak (mindegyikőjük kidobott cicc), azóta persze féregtelenítve is vannak, és nem volt ilyen gondunk. Kullancsok ellen viszont a Frontline Combo nagyon jól bevállt.

2014. jún. 28. 15:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Érdekes, nekem a Frontline semmit sem ért, napi 3-4 kullancsot szedtünk ki belőle amellett :/

Évente szoktunk csinálni féreghajtást, de lehet, hogy ennyi akkor nem elég. Köszi a tippet!

2014. jún. 29. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!