Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicával költözni?

Cicával költözni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adjatok nekem tanácsot) Van 2 szoba cicám, és új lakásba költözök Velük. Jelenleg lassan már 3 éve velem laknak, még kölykök voltak, amikor hozzám kerültek.

Szerintetek lesz gond az új hely megszokásával? Mit csináljak, hogy jobban viseljék a költözést és hogy hamar megszokják az új helyet?

Köszönöm a válaszaitokat! :-)

2014. jún. 27. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Vidd magatokkal a cicák cuccait is (de gondolom úgyis vinnéd). Egyébként semmi extra. Körülnéznek, talán kicsit nyávognak majd és ennyi. Nekem még egyik macskám sem foglalkozott különösebben azzal, hogy elköltöztünk.
2014. jún. 27. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi panelből költöztünk kertesbe, semmi probléma nem volt, igaz két napig nem engedtük ki őket. Addigra megismerték a benti részt.
2014. jún. 27. 22:30
 3/8 Misa-chan55 válasza:

Ha szoba cicák akkor biztos hamar alkalmazkodnak majd. Ha érzik hogy ott van aki törödik velük akkor semmibaj nem lesz.

Nyávognak egy sort, körül néznek és kész :)

2014. jún. 27. 22:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat) Remélem, jól fogják viselni...)
2014. jún. 27. 22:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Az enyémek közül az egyik fel sem vette a költözést. A másik elég zaklatott volt vagy egy hétig, bújkált a zajok miatt stb. Én csináltam neki egy bunkert ahova bebújhatott, így nyugodtabb volt. Aztán már könnyen alkalmazkodott.

A kertesbe költözőnek marha nagy szerencséje van, úgy két hétig nem szabad kiengedni, akkor is előbb csak felügyelettel. Kell neki két hét, hogy alkalmazkodjon a beni területhez, hogy felfogja, ez mostmár az ő lakhelye, ide tartozik, ez az új területe. Csak ezután szabad kiengedni, hogy a kertet is felfedezze, különben lehet sose látod többet!

2014. jún. 29. 19:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is, a tanácsot) Remélem én is, hogy nem lesz velük gond, és hamar megszokják az új helyet. Csak egy picit messzire megyünk...200 km-re..Remélem nem lesz gond az autóban való úttal sem..
2014. jún. 29. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem pár napig bújkált költözés után és keveset evett, utána lassan elkezdte felfedezni a lakást és minden helyre állt.
2014. júl. 1. 08:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, Neked is a választ))
2014. júl. 2. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!