Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kint tartott macskák nem...

A kint tartott macskák nem kóborok?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést a kissé provokatív kérdésért, egy ideje figyelgetem a macskának kint a helye jellegű válaszokat, és hozzáállást, és felmerült bennem, hogy azok, akik odakint tartják a macskáikat, ivartalanítás, oltás, gyakorlatilag állatorvosi ellátás nélkül, miből gondoljál, hogy van macskájuk?

És nem csak egy pont ott is lebzselő, talán viszonylag szelíd kóbor macskát etetnek? (Persze, mindig ugyanazt)

Tehát, a kérés, ezek az emberek miből gondolják, hogy "Van macskájuk"?

2014. jún. 24. 12:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Eddigi menhelyes és állatvédős tapasztalataimból azt a következtetést vontam le ,hogy akik kint tartják őket azok túlnyomórészt elhanyagolják őket. Csak úgy ott van. Púp a hátukra tele sz*rja a kertet miért ne lönénk meg és miért ne adnánk neki egy halálos betegséget azáltal ,hogy nem vigyázunk rá ők igy vannak vele.

Az én cicámat nappal engedem ki de estére behozom ha akar jönni ha nem.

2014. jún. 24. 21:17
 12/12 anonim ***** válasza:

5. vagyok

Kérdező kérdésére válaszolva:

Nem azért gondolom hogy az én macskám mert én többet költöttem/költök rá. Egyszerűen ő az enyém és kész.

Annak hogy ő már nem lehet bent a házban egyszerű oka van.

A férjem allergiás rá és nem is tartozik a kedvenc állatai közé a macska. Sose bántaná, sőt télen gyakran ő hívja be hogy egy kicsit jobban megtudjon melegedni, de hosszú távon nem tűri bent a házban. És uram bocsáss amikor megismerkedtünk és össze költöztünk nem az volt az első kérdésem hogy hajlandó-e macskával együtt élni, meg hogy mennyire szereti a cicákat. A cicámat pedig már 4 év együtt élés után fogadtuk be, mert kóbor cica volt.

Ha baja van, akkor se zavarom el a háztól ha orvosra van szüksége orvoshoz viszem.

Mellesleg télen se a pusztára van kidobva. Amikor befogadtam az volt az első dolgom hogy a kazánház ajtajára macska bejárót vágtam, ott pedig fent van neki tartva egy szép nagy kosár amibe macska ágy van téve.

2014. jún. 25. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!