Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van egy kinti benti kiscicám....

Van egy kinti benti kiscicám. Én imádom bent tartani a szobámba be van oltva meg minden. Anyuék minden azzal iylesztegetnek ne foglyam ölbe mert elkapok valamit. Szerintetek lehet valami bajom tőle?

Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 10:35
 1/5 anonim válasza:
100%
Ugyan már, nem hiszem, hogy bajod lehetne töle. Nekem ia van egy cicusom aki kinti is és benti is. Én mindig az ölembe veszem és semmi bajom sincs! :)
2010. jan. 4. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem kaphatsz el tőle főleg ha csak benti. Az enyém is kinti-benti macska, még terhesen is velünk aludt, semmi bajunk nem lett tőle. Azóta már csak kinti mióta megszületett a babánk. Rá azért még tényleg veszélyes lehet.
2010. jan. 4. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha 3 havonta féregtelenített, bolha és kullancs elleni cseppel kezelt és oltott, akkor nem. Viszont ezek hiányában ténleg behordja a lakásba a férgeit(kimászik a végbélnyílásán), a bolháit, a kullancsot. Ha nem is kapod el, ez azért rossz lenne, inkább kezeld.
2010. jan. 4. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Féregtelenítés és rendszeres oltás mellett semmit bajod nem lehet. Meg egyébként sem, ha gondozott és egészséges cicáról van szó.

A cicák egészségesek, ha szép a fülük, a fogínyük és a seggük, a bundájuk, rendszeresen tisztálkodnak...

2010. jan. 4. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha rendesen oltva és féreghajtva van, akkor a világon semmit nem kapsz el tőle. Az enyém az ágyamon szokott aludni.
2010. jan. 4. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!