Hány napos lehet ez a kiscica?
Sokan azt állítják, hogy a macskákat csak a kaja érdekli, valamint hogy nem tudnak úgy kötődni-ragaszkodni az emberekhez, mint a kutyákhoz. Ez szerintem nem igaz :) A macska is ugyanúgy imádja az embert, csak a macskának ettől függetlenül van egy kis magánszférája is, amit tiszteletben kell tartani.
Ha nem szeretne titeket, nem jött volna vissza hozzátok. De gondolom tudja, hogy megbízhat bennetek, és hogy a kiscicáira sem néztek rossz szemmel :) Az anyacicának most nagyon sok törődésre és szeretetre van szüksége, éreznie kell, hogy megbízhat bennetek, stb. Ha megvan a biztos háttér akkor tudja majd szépen felnevelni a kölykeit is. Ez szinte olyan, mint az embereknél is :) Amíg tudom, hogy nincs biztos hátterem, és nincs akiben bízhatok, addig nem lesz gyerekem. Aztán ha lesz biztos hátterem, és támogatnak, akkor vállalok gyereket.
A második mondatnak nekifutok mégegyszer, valami elterelte a figyelmemet :)
Sokan azt állítják, hogy a macskákat csak a kaja érdekli, valamint hogy nem tudnak úgy kötődni-ragaszkodni az emberekhez, mint a kutyák az emberekhez :D Vicces lenne, ha a macska a kutyához jobban ragaszkodna, mint az emberhez.
Ezt már tényleg nem mosom le magamról :DD Ne haragudj(atok) fáradt vagyok.
Első mondat* csak az már a második sor. Okééé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!