Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Tegnap találtam egy kiscicát az út mellett .
Próbáltam neki tejet adni viszont nem fogadta el .
ma reggel adtam neki egy kis felvágottat de utána ki is hányta . Vettem neki dobozos macskaeledelt, szerintem ezt adhattak neki mert mikor meglátta hogy felbontom rögtön szaladt a lábamhoz , viszont utána elkezdett öklendezni , nagyon hörgött, habzott a szája. Nagyon megijedtem . Mi a baj ?
2014. jún. 20. 14:12
1/4 anonim válasza:
Ez most kegyetlen lesz:
Vagy vidd el azonnal orvoshoz, vagy hagyd ott, ahol van. Lehet, hogy valami a torkán akadt és attól nem tud nyelni, de akár valami idegrendszeri betegsége is lehet (így látatlanban akár veszettség, csak hogy huhogjak), amit nem ártana kezelni, vagy megakadályozni a továbbfertőzést
2/4 Medvi válasza:
Most miért kell halálra rémíteni? A veszettség nem ilyen. Viszont tényleg beteg lehet, úgyhogy jobb lenne állatorvoshoz vinni szegényt, hogy meggyógyulhasson.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Már hívtam az állatorvost ! :)
2014. jún. 20. 14:34
4/4 Marton Tekla válasza:
lehet veszett! Amúgy nekünk 4 kiscicát fialt a szomszéd macska de mindig jön szoptatni őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!