Kell a macskának füvet ennie?
Figyelt kérdés
Ha bekerül egy fűszál a lakásba, máris azt rágcsálja, utána meg kihányja.. Kell neki a fű? Jót tesz neki? Ültessek egy cserépbe talán, hogy mindig ehessen?2014. jún. 17. 21:57
1/5 Medvi válasza:
Igen, kell neki, mert így tudja kihányni a mosakodás közben lenyelt szőrt. Ültess neki cserépbe búzát rendszeresen.
2/5 anonim válasza:
Kell neki. A fű legelése segíti a szőrgombóc felöklendezését, ezért is hányja ki.
Kisállat-felszerelés boltban kapsz is kimondottan olyan füvet illetve fűmagot ami nem olyan napfény és víz igényes mint a normál kerti fű.
3/5 anonim válasza:
Én szedni szoktam neki egyenesen bolondul érte, két naponta körülbelül hozok be neki frisset, mert mikor ültettem nagyon hamar lerágta :D
4/5 Gyémántlány válasza:
A mi cicánk is eszi a gyepet a kertben, de ő mintha nem hányná ki... Nem tudom, lehet, hogy csak nem előttünk csinálja.
Egyébként nem csak a szőrcsomóknál segít, de a hasának is jót tesz, tehát, ha emésztési problémái vannak, akkor is előszeretettel rágcsálja a füvet.
5/5 Sebok válasza:
ha ég a gyomra akkor is legel a macska bár ez lehet a szőrcsomók miatt.bár mostmár vannak olyan tápok amik pl ez ellen is jók..royal canin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!