Maine coon kölyök, de honnan? Mire kell figyelni, betegségek stb?
Én is inkább ingyen örökbe fogadnék egy cicát!
Náluk érdeklődhetsz:
Gyönyörű kiscicákat tudsz örökbe fogadni (ha nem is innen hanem más állatmentő helyekről). És nem kerülnek 100-200 ezerbe mint fajtatiszta vagy mint egy 40ezres beltenyésztett macsek.
Köszi, de ideglenes befogadó voltam a Noé Macskamentésnél, mindent tudok róluk.
Nyilván minden cica aranyos, de én most konkrétan valamilyen külleműt szeretnék. Alapvetően kutyás vagyok és igen a kutyáimat sokszor ennyiért veszem, törzskönyvvel. Ha más nem jön össze, a cica is így lesz, de mivel nem ismerem a tenyésztői köröket itthon, ezért tettem fel a kérdést... Leginkább azt nem tudom eldönteni, hogy egy 40.000 ft-ba kerülő kismacska értékében lehet-e már bízni, mert ugye jó tenyésztőnél kutyásoknál almon belül is változik a kölykök összege minőségtől függően. 10.000ért szóba sem jön, én csak azt nem tudom, hogy egy jó tenyésztőtől hobbi célra, ivartalanítási kötelezettséggel eladott cica körülbelül milyen árban van. A fajtatiszta, nem fajtatiszta meg inkább arra utalt részemről, hogy nem ismertek-e esetleg olyan cicát, ami mondjuk pechére ivartalanítás előtt összeszedett egy nem kívánt almot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!