Van egy macskám (2 éves) aki nem fogadja be az újonnan jött kis cicát (2 hónapos)! Mit tegyek?
Van egy nőstény macskám aki 2 éves és születtek már saját kölykei, de őket elajándékoztuk. Állandóan unatkozik és még a mai napig is hívogató hangokkal keresi a kicsiket... Ezért gondoltuk, hogy hozunk mellé egy kis cicát, hogy hátha majd őt befogadja és vele majd eljátszik, de nem így lett...
2 napja van nálunk a kicsi , de a nagy macska állandóan fúj rá és nem tűri meg! Tartja a távolságot és még csak egy tálból se hajlandó vele enni!!!! A kicsi egyáltalán nem fél tőle, sőt még barátkozni is szeretne, de a nagy olyan csúnyán nézi és állandóan fúj rá....
A legrosszabb az egészben az, hogy mi azt hittük, hogy a nagy macska majd foglalkozni fog a kicsivel és anyáskodni fog felette, erre most nekünk kell 1 percenként kirohangálni a picihez, mivel állandóan nyávog, sír és keresi a társaságot, hogy ne legyen egyedül, de a nagy macska le sem szarja, így nekünk kell vele foglalkozni amire nincs mindig időnk!!!!
Mit csináljunk?
Amúgy meg a korai elválasztás mindig is téma lesz itt. A háziállat.hu-n és néhány itteni kommentelő azt írta nekem is hogy 8 és 10 hét között el lehet hozni a kiscicát az anyjától. Persze amint megkérdeztem hogy hogy legyenek a dolgok, jöttek a felháborodott kommentek, hogy várni kell 12 hétig stb. Egyik cicám 8 hetesen, másik kettőt most 9 vagy 9 és fél hetesen fogom új gazdiknak adni
Sajna az anyacica igyis-úgyis hiányolni fogja őket és már előre sajnálom őt, de sztem az elkerülhetetlen.akármikor is vinnék el a kicsiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!