Mit szerettek a legjobban a cicáitokban? :-)
Este zuhanyzásnál a zuhanyzótálcában felgyülemlett melegvízben szökdécsel, és vadászik a lábujjamra, pedig magad neki a víz :)
Amikor vendég jön, leül a széke alá, és addig macerálja a kis mancsával, karmaival, fejével, vagy addig szökdécsel neki, amíg le nem hajol megsimogatni.
A kutya (labi) farkát húzogatja, az apró fogaival a hatalmas kutyamancsokra vadászik.
Végtelenül jó fej macsekovics!
Azt hogy amikor megtaláltuk félt tőlünk és kb . 2 hétig nem engedte hogy simizzük meg semmi de egyszer sikerült dorombolásra bírni és azóta teljesen emberfüggű lett . Ha simizem az arcomhoz bújík dörgölőzik és maszíroz a kis tappancsával. Ha kaját lát , vagy érez rögtön nyávogni kell és mindent megtesz hogy megkaphassa.Tündéri kis lény . :d
Imád játszani ő a leggyorsabb cica akivel valaha találkoztam elkap mindent ami mozog . És még valami : Iszonyat okos cica de komolyan akár egy kutya:D:P
Imádoooooooom :D
Azt, hogy amikor főzök ott ül a konyhaszekrényen és néz. No comment, hogy olyan hülye vagyok, hogy ezt hagyom.
Ja és elcseni a hajgumijaimat és egy helyen gyűjti őket, karácsonyra kapott 20 db-ot, de neki csak az kell, aminek haj illata van.
Ördögien rossz, hülye dög, de nagyon szeretjük....
mindent!:D
szép a bundája barátságos és olyan hülyeségeket csinál!
nagyon szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!