Mik kellenek a cicának?
Nos, 7 hetes a cicus,menhelyi és hosszú szőrű.
Egy tálat már vettem neki,mert megtetszett a boltban. :D De ugye úgy volt,hogy csak kiválsztom és ma hoznám el,de mondták róla hogy már el akarták vinni. Megértem nagyon cuki. :) Így tegnap elhoztam. Tápot se tudtam neki venni,ezért a főztem neki husit és azt kapott.
Szóval,fekhely van,meg ugye 1 fém tálja a víznek. Kajásnak műanyag jó?
Játékokat is már megvettem neki de csak egy felhúzhatós plüss egeret,meg egy műanyag csilingelős lasztit. Milyenek kellenek még?
Tápokból a Purina One-t és a Cat Chowt néztem,melyik jobb?
Konzerv vagy tasakos jobb neki? Milyen márkájut? A Whiskas junior tasakos jó?
Cica tej helyett a laktózmentes tej jó? Mert azt olvastam.
Kinti cica,de raktam neki ki egy kis kavicsos homokot alomnak,mert a legközelebbi hely ahol tudna üríteni az udvarban nagyon messze van,oda ki se merném engedni. Milyen almot vegyek neki?
És mik kellenek még?
Közben az enyémmel mér voltam dokinál, megkapta az első oltásait. Doki mondta, hogy nyugodtan adjak a macseknak csirke nyakat, csirke szárnyat teljesen nyersen. Rágjon csak csontot, mert így nem alakul ki a fogkő.
Vettem is neki, de aztán kicsit össze kellett darabolni, mert egyben nem tudott vele mit kezdeni :)
Azóta is kap minden nap nyers, csontos csirkehúst.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!