Ugye "csak" méh/darázs csípés?
A cicát kb 17:30kor láttam meg ettől kisebbre duzzadt lábbal. Gyorsan rohantam kalciumért és fél óra múlva adtam neki. Azóta ilyenre duzzadt a lába, forró, nagyon érzékeny minden érintésre, nem is engedi még csak azt sem, hogy megnézzem mennyire meleg neki, mert már a fogaival enyhén jelzi, hogy fáj hagyjam.
Remélem mutatja a képet: [link]
Lehet más is.. Pl trombózis.. A szőre miatt nem lilu elmint az embernél.. Vgyis nem látszik..
Vidd állatorvoshoz
Hát ez csúnyán néz ki! Orvost neki!
Ha most az jön, hogy a legközelebbi orvos az üveghegyen túl rendel és amúgy sincs pénzed, akkor legalább hívd fel.
Volt ilyen mértékű mancsduzzanat egyik cicánkon, de nem fájlalta, semmi változás étvágyban és lappadásnak indult másnapra. Én is darázscsípésre gondoltam.
De még ha az is, célszerűbb lenne dokihoz vinni, mert ugyebár emberek is különbözőképp reagálnak darázscsípésre, egyiknek meg sem kottyan kis duzzanat és semmi más, másik meg orvos nélkül életveszélybe kerül.
Tegnap délutánra teljesen elmúlt neki! Kétszer kapott calcimuscot összesen!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!